Gezonde groenten

Een ultra-beveiligd systeem

De garantie van hoogwaardige kwaliteit voor onze klanten en voor de consument

Van de teeltbedden naar de magazijnen van onze klanten

Het gehele productieproces, van het zaaien tot het verpakken, vindt apart plaats onder één dak. In tien minuten worden de verpakte groenten op een pallet gezet en overgebracht naar de verzendruimte. Binnen enkele uren haalt een van onze vrachtwagens de goederen op en bezorgt ze direct bij onze klanten. Dit zorgt voor een maximale voedselveiligheid en versheid die de productielijn versterkt.

Interne en externe controles

Wij conformeren ons aan de strengste kwaliteits- en gezondheidsnormen, en garanderen een gesloten productieproces waarbij een uitgebreide interne controle plaatsvindt door onze eigen kwaliteitsdienst. Daarnaast is er extern toezicht door verschillende certificeringsinstanties. 

Wij beschikken over de volgende kwaliteitscertificaten: 

planet proof

Het onafhankelijke keurmerk ‘On the way to PlanetProof’ bewijst dat je een product koopt dat duurzamer is geproduceerd en daardoor beter is voor natuur, milieu, klimaat en dier. Klik hier voor het certificaat.

global gap

GlobalGAP dé Europese overkoepelende norm voor kwaliteit en voedselveiligheid in de primaire sector. Klik hier voor het certificaat.

ifs logo

Sinds 2010 is Siberia Greenhouse gecertificeerd volgens de IFS Broker Standaard en mag daardoor rechtstreeks leveren aan Duitse grootwinkelbedrijven.

Een Groen Label Kas is een tuinbouwkas voor het bedrijfsmatig telen van tuinbouwgewassen met een lagere milieubelasting. Een Groen Label Kas draagt daarom bij aan verduurzaming van de glastuinbouw en voldoet aan strenge milieueisen op onder meer de thema’s klimaat, energie, gewasbescherming, lichthinder en waterkwaliteit en -kwantiteit. Klik hier voor het certificaat.